Böcek, İftar Sofrasında Siyaset Olmaz!

0

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa ve Alanya ziyareti sonrasında iftarını Manavgat’ta vatandaşlarla birlikte açtı. Böcek, “İftar sofrasında siyaset olmaz” dedi.

Başkan Böcek, Antalya’nın ilçelerinde ve büyük mahallerinde her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘İftar Yemeği’ etkinliğinde Manavgat’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Böcek iftar yemeğini Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde kurulan iftar çadırında verdi.

2025’te aynı sofrada olacağız

Yemeğim ardından halkı selamlaya Böcek, “ 2025’te de aynı geleneği sürdüreceğiz. Milli ve manevi değerlerimize saygılı olan her vatandaşımızın yanında ve emrinde olacağız” diye konuştu.

Ramazan ayını birlik, beraberlik yardımlaşma ve dayanışmanın en fazla yaşandığı müstesna ay olduğunu ifade ederek davete katılanlara ‘Hayırlı Ramazanlar’ dileğinde bulunan Böcek, “Burada siyasi konuşma yapmayacağım. İftar sofrasında siyaset olmaz. Manavgat’ımız için Antalya’mız için siz güzel insanlara hizmet amacı ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Bakanı ve Adayı Muhittin Böcek’e iftar yemeğinde CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, CHP Antalya milletvekilleri Aliye Coşar, Mustafa Erdem ve Cavit Arı eşlik etti.