Nizamı Alem Ocağı’nda görev değişimi

0

Nizamı Âlem Ocakları Manavgat Temsilciliği’nde görev değişimi gerçekleştirildi. Mehmet Çayır başkanlık görevini Naim Sarı’ya devretti.

SP’den işbirliği ve destek sözü

Milli Yol Partisi Manavgat İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine Saadet Partisi İlçe Başkanı İlhami Demiral da katılarak işbirliği ve destek sözü verdi.

Okunan Kur’an tilavetinin ardından Çayır Türk Bayrağı’na sarılı kutsal kitabı üç kez öperek alnına götürdü ve emaneti yeni sahibine devretti. Aynı ritüeli tekrarlayan genç başkan Naim Sarı, “Bana ve arkadaşlarıma güvendiniz. Emanetinizi aynı inanç, duygu ve içerdiği felsefesiyle sonuna kadar koruyacağımızdan şüpheniz olmasın. Davanız davamız, yolunuz yolumuzdur” dedi.

Manavgat Nizamı Âlem Ocak Başkanı Naim Sarı konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Davanız davamız, yolunuz yolumuzdur”

“Irkçı emperyalizmin yerli işbirlikçiler eliyle İslam’ın kılıcı olan Türk milletini yok etmek için memleketimizde takip ettikleri Müslüman Türklerin asimilasyon sürecine bir tepki olarak ortaya çıkan Nizamı Âlem Ocaklarımız yalnız ve yalnız Türk İslam mukaddesatına töresine uygun nesillerin yetiştirilmesini amaçlamaktadır. Manavgatlı gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması gerekliliği hususunda çalışacak teşkilatımız milli manevi geleneklerimizin muhafaza ve müdafaası için Kur’an’a Peygamberimizin sünnetine bağlı kalarak atalarının yolundan ayrılmayacaktır. Nizamı Âlem Ocakları Manavgat şubemiz Milli Yol Partisi önderliğinde şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolunda ne pahasına olursa olsun yürümeye kararlıdır. Nizamı Âlem Alperenleri gücünü ve varlığını milletimizin değerlerinden ve onun baş tacı ettiği inancından almaktadır. Şüphesiz mülk Allah’ındır ve egemenlik ancak ona aittir. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyor ve sizleri Allah’a emanet ediyorum.”

Remzi Çayır telefonda başarı diledi

Devir teslim törenine telefonla katılan Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı Remzi Çayır, yeni yönetime başarılar dilerken, görevi devir eden eski yönetime yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

“Organize bir şekilde çalışacağız”

Milli Yol Partisi Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç, göreve gelen ekibin yaş ortalamasının 22-24 aralığında olduğunu belirterek; parti olarak ekiple organize bir şekilde çalışacaklarının altını çizdi.